Gratis offertes vergelijken

Heeft u schriftelijk bewijs van de vordering? (*)

Herinnering gestuurd? (*)
Gratis offertes aanvragen

Heeft u een incassobureau nodig bij u in de buurt? Laat ons u dan helpen aan professionele en betrouwbare bedrijven. Wij werken samen met gerenommeerde partijen. Door strikt toezicht kunnen we de kwaliteit van hun werkzaamheden garanderen. U kunt ons contacteren voor zowel een buitengerechtelijke als gerechtelijke incasso. We helpen daarnaast particulieren en mkb bedrijven. Ons doel? Uw geld terugbrengen naar u! Vul het contactformulier in en vraag vrijblijvend meerdere offertes aan!

No cure, no pay

We hanteren de no cure, no pay methode. Dit houdt in dat u alleen betaalt als ons werk effectief is geweest. Betaalt de debiteur niet, dan bent u ons volgens no cure, no pay geen bedrag verschuldigd. Vanzelfsprekend doet het incassobureau er alles aan om de wanbetaler te laten betalen. In eerste instantie versturen we aanmaningen en betalingsovereenkomsten voor de incasso. Werkt dit niet, dan zetten we de gang in naar de rechtbank. De uitspraak van de rechter is bindend.
Incassobureau inschakelen

Ervaren incassobureau

Ieder aangesloten incassobureau is voorzien van jarenlange ervaring. Ze werken met opgeleide vakmensen die weten hoe ze een incasso rechtmatig het beste kunnen innen. Het werk van het incassobureau is doelmatig. De bureaus slagen er keer in tot een juiste overeenkomst te komen tussen debiteur en crediteur.

Vraag vrijblijvend en kosteloos offertes aan

Wilt u vrijblijvend offertes aanvragen? Ontvangt u graag meer informatie over onze no cure, no pay methode? Vul dan het contactformulier in en ontvang van ieder aangesloten incassobureau bij u in de buurt een offerte. We zorgen ervoor dat uw incasso zo snel mogelijk wordt geïnd!